KAU TERLALU BAHAGIA DI ATAS PENDERITAAN ORANG LAIN? SABAR. KIFARAH ALLAH ITU ADA. KAU TUNGGU JE :)

Wednesday, February 15, 2017

BTS COMEBACK || YOU NEVER WALK ALONE

Hello sayang-sayangku semua! Dah berhabuklah pulak blog aku ni. Kesiannya sebab aku dah lama tak jenguk. Maklumlah busy dengan assignment & program di tempat belajar saya ni. 

Wahai anak-anak Teknologi Digital... tabahlah anda ye lepasni menghadap subjek yang perlu diambil. Tulah siapa suruh kau pilih course ni hahahaha!

Okay serius apebenda yang aku merepek ni tak kena dengan tajuk xD

Seperti yang korang tahu.... Bangtan Sonyeondan dah comeback!!!

You Never Walk Alone yeah!



Slayyyyyyyyy!!!

Weh sumpah aku suka lagu dieorang. Spring Day & Not Today.

Ingat lagi masa ARMY memang tunggu teaser Spring Day ni tapi Bighit tak keluarkan pun haritu. Memang semua mengamuk weh. Ala bukan mengamuk apa pun cuma yelah geram en tertunggu-tunggu. Tapi Bighit tak bagi hint terus esok dia post. Jahatnya mereka T.T

Lepastu esoknya teaser Not Today keluar selepas teaser Spring Day. Haih kesiannya hati aku. Huhu

Buat masa sekarang aku post gambar Suga dulu sebab dia bias aku. Maybe later I'll post the rest photos of the members okay babies!


Please lah Yoongi... kesianlah hati saya T.T




Suga duduk sebelah Taehyung omg! My bias wrecker, V! I really love Daegu Boys!!




Mehlah saya nak peluk awak. Kejap pun jadilah T.T




Babyyyyyyy!!! T.T















Alright, sampai sini aje update aku. Sorrylah sebab tak panjang sangat sebab aku banyak gila assignment nak kena buat. Kerja Operating System pun tak settle lagi. Habislah kena bebel dah ah esok kelas subjek tu. Haih tabahlah nak!

Bye!

Oh ya! Kalau korang nak tengok Spring Day MV boleh aje. Dah release 13 Februari 2017! (ingat tarikh release tau hahaha untuk kegunaan masa hadapan)

Boleh klik sini!

ARMYs-ARMYs sekalian!! Jangan pernah berhenti stream okay! Lantaklah dah berapa juta views sekali pun jangan pernah berhenti stream! Rajinkanlah diri tu ye. Kalau rasa nak tengok mv dia takyah lah tengok kat galeri tu sebab yelah dh download kan. Tapi janganlah. Tengok je kat youtube tu okay. meh sini nak cium. Haha!

Dahlah,bye.